Denizlispor kalede sıkıntılı

Düzenleyen:
Denizlispor kalede sıkıntılı

SPOR Haberleri

Denizlispor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi kalede büyük sıkıntı yaşanıyor.

Necati'nin sakatlığı sürerken, Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Zeki'ye bel fıtığı tehşisi konması, Zeki'nin yerine oyuna girdikten sonra rakibiyle çarpışan Asil Kaan'ın da çenesinin çatlamasıyla üç kaleci birden devre dışı kaldı. 
U21 takımının kalecileri Ömer, Ali Rıza ve Cihan'ı A takımla antrenmanlara alan Teknik Direktör Ali Tandoğan, Zeki ve Asil Kaan'ın son durumlarına göre Eskişehir'de eldivenleri kime teslim edeceğine karar verecek.

Bu arada Denizlispor'un iki dönem transfer yasağı cezası almasına yol açan eski futbolcusu Dimov'un 56 bin 375 Euro alacağı ödendi. Yasağın kalkması için Bulgar oyuncudan ibraname alacaklarını söyleyen Asbaşkan Taner Atilla, "Halen Manisaspor'da oynayan Dimov'la görüştük, alacağını ödedik ve ibraname konusunda söz aldık. Bu hafta içinde avukatlık masrafı ve diğer giderlerlerle iligili ödemeleri de yapıp, yasağın kalkması için FIFA'ya başvuracağız" dedi. Atilla, ayrıca Eskişehirspor maçından önce futbolculara alacaklarının bir bölümünü ödemeyi planladıklarını açıkladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...