Denizlispor kafilesi Afyonkarahisar'da kaza yaptı! Yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denizlispor kafilesi Afyonkarahisar'da kaza yaptı! Yaralılar var

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig'ın 8'inci haftasında Boluspor'a konuk olan Denizlispor'un maç sonrası kente dönmek için hareket eden ve içerisinde personeller ile genç futbolcular bulunan ikinci aracı, Afyonkarahisar'da kontrol çıkarak yan yattı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

TFF 1'inci Lig'in 8'inci haftasında Denizlispor, Boluspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşma 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ererken, maç sonrası hareket eden ve kente dönüş yoluna geçen Denizlispor kafilesinin ikinci aracı kaza yaptı.

TRAFİK IŞIKLARINA ÇARPIP YAN YATARAK SÜRÜKLENDİ

Edinilen bilgiye göre; içinde personel ve genç futbolcuların bulunduğu toplam 12 kişi, İsmail Gürpınar’ın kullandığı minibüs ile yola çıktı. Sabaha karşı iddiaya göre bir aracın hızla minibüsün önüne kırması sonucu kontrolden çıkan araç, trafik ışıklarına çarpıp yan yatarak sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Denizlispor kafilesi Afyonkarahisar'da kaza yaptı! Yaralılar var
Kazanın Dinar ve Evciler ilçesi arasındaki karayolunda meydana geldiği belirtildi

İKİ YARALININ DURUMU AĞIR

Olay yerine giden sağlık görevlileri, futbolcu Ahmet Tekin, Mehmet Eren Sıngın ile kulübün basın danışmanı Altay Varol ve malzemeci Özlem’i yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Hafif yaralılar ise olay yerinde yapılan ilk müdahaleyle kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ahmet Tekin ve malzemeci Özlem’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...