Denizli: İşimize bakacağız

Düzenleyen:
Denizli: İşimize bakacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın hocası, “Kazanma iştahınız sevindirici. Zirve ile puan farkını unutup, iyi futbola odaklanmalıyız” dedi

Sahasında Sivasspor’u mağlup ederek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Galatasaray’da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, karşılaşma sonrasında soyunma odasında oyuncularını motive eden bir konuşma yaptığı belirtildi. Tecrübeli teknik adam, Sivasspor karşısında kazanma hırsı ve ortaya konulan iştahı beğendiğini belirterek, “Eksikliğimiz zaman zaman yakaladığımız iyi futbolu 90 dakikaya yayamamak. Bunu başarabilirsek, bu takımın önünde kimse duramaz” ifadelerini kullandı. Futbolcularına ligde rakiplerden daha çok kendi işlerine bakmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, “Zirvedeki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını unutmalıyız. Disiplini elden bırakmadan, tek maç hedefler koyarak yolumuza devam edeceğiz. Hem kupayı hem de ligi birlikte götürecek bir kalitemiz zaten var. Size güveniyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Akhisar’a kilitlendiler
Bu arada dünü izinli geçiren Galatasaray, bugün Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yarınki karşılaşmada yedek ve genç oyunculardan kurulu bir takımı sahaya sürmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, son oynadığı Karşıyaka karşılaşması sonrasında kupada son 16’ya kalmayı garantilemişti. Mustafa Denizli, kupa maçının ardından takımdan gönderilecek 4 oyuncunun ismini açıklayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...