Denizli desteği

Denizli desteği

SPOR Haberleri

G.Saray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli dünkü Atletico maçı öncesi Başkan Dursun Özbek ile birlikte özel jetle Madrid'e uçtu.

Kamp yapılan otele giden fakat futbolcularla görüşmeyen Mustafa hoca yeni oyuncularına başarı mesajı gönderdi. Daha önce Madrid'e gitmeyeceğini açıklayan ve, "Bu etik olmaz" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Fakat Taffarel'in maç öncesi sözleri beni harekete geçirdi. Aslında tesis gezilerimi sürdürecektim. Mekanlar ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olmalıyım. Taffarel demek istedi ki, 'Hocam sen bu işleri yarın da halledersin, oyuncuların yanında ol'... Hiç düşünmeden uçağa atlayıp Madrid'e geldim. Tesis gezilerimi artık yarından (bugün) itibaren sürdürürüm. Futbolcularla şu aşamada görüşmem uygun olmazdı onun için bir araya gelmedim. Ama yanlarında olduğumu bilsinler istedim" şeklinde konuştu. Denizli Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasıyla ilgili de konuşurken, "Kısa sürede bir hazırlık yapmadan, takım hakkında bilgiye sahip olmadan böyle bir şey yapamazdım, doğru olmazdı" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...