Denizli de takımı Hazar Lenkeran'da Antalya'da

/ Kaynak: AA
Denizli de takımı Hazar Lenkeran'da Antalya'da

SPOR Haberleri  / AA

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin takımı Azerbaycan Topaz Premier Lig ekiplerinden Hazar Lenkeran, devre arası kampını Antalya'da yapıyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Azerbaycan Topaz Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran, devre arası kampını Antalya'da geçiriyor. Liglerin devre arasına girmesiyle Türk takımları kamp için seçtiği Antalya'yı birçok yabancı ekip de kamp yeri olarak tercih etti. Yurt dışında takım çalıştıran Türk teknik direktörlerden Mustafa Denizli'nin yönettiği Azerbaycan temsilcisi Hazar Lenkeran da çalışmalarını Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Denizli'nin ekibi, 4 Ocak'ta başladığı devre arası hazırlıklarını 29 Ocak'a kadar Antalya'da yapacak. Hazar Lenkeran takımı, 15 Ocak'ta Mustafa Denizli'nin eski takımlarından Çaykur Rizespor'la bir hazırlık maçı yapması planlanıyor. Hazar Lenkeran, 10 takımın mücadele ettiği ve 4 devrede tamamlanan Azerbaycan Ligi'nde 18 maçta topladığı 22 puanla 8. sırada bulunuyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...