Denizli: Benim için hafif bir sis

Düzenleyen:
Denizli: Benim için hafif bir sis

SPOR Haberleri

Cimbom’a 1.5 yıllığına imza atan tecrübeli hoca, “Zaten kriz ve baskıyla kan kardeş oldum. Yeni yol haritasıyla işe başlayacağım” ifadesini kullandı

Galatasaray’da üçüncü Mustafa Denizli dönemi dün resmen başladı. Tecrübeli çalıştırı, Başkan Dursun Özbek’in de hazır olduğu törende sözleşmeye imzayı attı. Denizli,  “Bugüne kadar bu camiaya, bu takıma hizmet eden büyük başarılar kazandıran tüm değerli büyük meslektaşlarımı, bu kulübün tarihine geçmiş çok değerli insanları burada bir kez daha kalben anmak, onlara selamlarımı ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yol haritalarımızda onların yaptıklarının üzerine bir nebze ilave edebilirsek, bu bizim için büyük mutluluk kaynağı olacaktır. Bugünden itibaren geçmişle ilgili hiçbir şeyi sorgulamayacağız. Yarın (bugün) takımla birlikte 'Bismillah' deyip, yeni yol haritamızın bizi nasıl başarıya götüreceğinin plan ve düşüncelerini paylaşacağız" dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımın üzerinde kara bulutlar olduğuna yönelik ifade üzerine, "Kara bulut denilen, benim için hafif bir sistir. Çok kara bulut gördük ama şimdi kara bulutluk bir durum yok. Hafif sisli, puslu bir hava var ama o da önemli değil. Kriz ve baskı antrenörlük hayatım boyunca kan kardeşim oldu. Kriz ve baskıyla problem olarak mücadele etmedik. Onları hep olağan gördük. Bu baskı ve kriz nerede ve onu nasıl dışlarız diye çalışacağız. Krizler ve baskılar bizim gölgemiz" dedi.
Fikret Orman’a cevap
Denizli, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "Bir Beşiktaşlıyı Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görmekten memnuniyet duyuyorum" açıklamasıyla ilgili de "Bana 'Hocam çocukluğunuzda hangi takımı tutuyordunuz?' denildi. Bir tek de bana soruldu. Ben de net bir şekilde, 'Çocukluğumda Beşiktaşlıydım' dedim. Bana sorulan soruya, bu camianın bana geldiğim günden beri öğretmeye çalıştığı dürüstlükle cevap verdim. Bundan da gurur duydum. Böyle bir cevap vermek benim için zor olmadı. Sayın başkan çok eskiden tanıdığım bir isim. Hangi açıdan söyledi, bana destek mi olur yoksa sorumluluk mu yükler bilemiyorum. Görüşleri değerlidir. Ama en değerlisi benim görüşümdür. Birçok yerde görev yaptım ama teknik adamlık yaşamımın 3'te 1'i sadece bu camiada geçti. Yarısından fazlası da büyük kulüplerde geçti” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...