Denizli: 1 günde ne katabilirim

Düzenleyen:
Denizli: 1 günde ne katabilirim

SPOR Haberleri

Başkan Özbek'le Florya'yı gezen Denizli: "Daha bir kere bile takımla görüşmedim. Hiçbir bilgi sahibi olmadan onlarla birlikte bulunmanın bir manası yok. Etik de değil"

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve getirilen Mustafa Denizli kolları sıvadı. Tam 23 yıl aradan sonra Florya'ya adım atan Denizli, Başkan Dursun Özbek'le birlikte tesisleri gezdi. Tecrübeli teknik adama Florya'daki organizasyonu anlattıklarını kaydeden Başkan Özbek, "Hocamla buluştuk. Amacımız seneler sonra geldiği tesisi hocamıza gezdirmek, buradaki sistemi ve organizasyonu anlatmaktı. Kendisinin geçmişten bugüne gelen değişimleri görmesini istedik" diye konuştu. Takımla birlikte Madrid'e gitmemesinin sebeplerini anlatan Denizli ise "Takımla ne zaman ve nasıl buluşacağımın büyük değeri vardı. Burada çalışan bütün arkadaşlarımız hakkında, buranın fiziki yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazımdı. Takımın karşısına emanet birisi olarak geçemem" ifadelerini kullandı. 
Arena'yı da gezdi 
Takıma 1 günde bir şey katmasının mümkün olmadığını söyleyen Denizli, "Programa sadık kalacağım ama değişecek şeyler de bulunacaktır. Burayı bitirdikten sonra altyapımıza geçeceğim. Takımla birliktelik sağladığım zaman tesisin ne olduğunu, hangi birimin ne hizmet sağladığını bilmem lazım. Yoksa buraya takımla gelip, takımın uçağına binip, hiçbir bilgi sahibi olmadan onlarla olmanın bir manası yok. Bence bu etik de değil" diye konuştu. Stadı da gezen tecrübeli hoca, "Statta ne nedir, takım kimlerden ve nelerden istifade ediyor diye baktım. Takımın karşısına geçtiğim zaman, buradaki her konuda bilgi sahibi olarak tanışacağım" dedi. 
Uçak aranıyor
Madrid'e yalnız gideceğini söyleyen ve uçak bulunması halinde bugün İspanya'ya geçecek olan Denizli yardımcılarının henüz netleşmediğini ifade ederken "Acele edecek bir konumum yok. Takımla doğrudan temas sağlayıp, onlarla bir müddet bu birlikteliğimi devam ettirmek istiyorum. Daha önce görev yaptığım Stefano Marrone var. Onun haricindekileri göreve başladıktan sonra hayata geçireceğim" diye konuştu. Başkan Dursun Özbek'ten transferle ilgili herhangi bir talepte bulunmadığını aktaran Denizli, "Olup olmayacağını da bilmiyorum. Takımla biraz yol aldıktan sonra bunu daha net konuşabiliriz. Takımla ilgili tabii ki düşüncelerim var ama önce takımla paylaşmam lazım" diyerek sözlerini tamamladı. Denizli, ayrıca sakat ve cezalı olmaları sebebiyle Madrid'e gitmeyen Selçuk, Burak, Hamit, Carole ile bir süre sohbet etti.     > Ali YEDEK

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...