Deniz Türüç’ün cezası onandı

Düzenleyen:
Deniz Türüç’ün cezası onandı

SPOR Haberleri

TFF Tahkim Kurulu, Kayserispor forması giyen Silviu Lung’un 1 maçlık cezasını kaldırırken, Deniz Türüç’ün cezasını ise onadı.

TFF Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Kayserisporlu oyunculardan Lung’un 1 maçlık cezası kaldırılırken, Deniz Türüç’ün cezasını ise onadı. Tahkim Kurulundan yapılan açıklamalar şöyle;

“Futbolcu Deniz Türüç’ün, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Futbolcu Silviu Lung hakkında rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca verilen 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezasının kaldırılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...