Deniz Türüç'ten transfer açıklaması: Beşiktaş beni istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Deniz Türüç'ten transfer açıklaması: Beşiktaş beni istiyor

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Kulübüyle 2024’e kadar mukavelesi olan tecrübeli isim “Bir şeyler var. Beşiktaş büyük bir camia. Millî takımda Şenol Güneş ile çalışmıştım” diye konuştu.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde camianın beklentilerini karşılayamayan Beşiktaş yönetimi, tanıdık bir isim için devrede. Başakşehir forması giyen ve 2024’e kadar mukavelesi bulunan hücum oyuncusu Deniz Türüç, siyah beyazlıların transfer gündeminde. Ki bu konudaki açıklama da bizzat futbolcunun kendisinden geldi.

Exxen’de yayınlanan “Konuşanlar” programına katılan Türüç, “Beşiktaş’a gelecek misin?” sorusuna “Bir şeyler var şu an ama kesin bir durum yok” cevabını verdi.

SENEYE SERBEST

30 yaşında olan ve kulübüyle 2024’e kadar mukavelesi bulunan Deniz Türüç “Şenol Hoca ile kendini bulabilirsin” yorumu üzerine ise “Şenol Hoca ile Millî Takım’da çalıştım. Beşiktaş da büyük bir camia” ifadelerini kullandı.

Başakşehir’in ise sezon sonunda serbest kalacak oyuncu için teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Kara Kartal, Türüç’ü alırsa yabancı sınırlamasında da Şenol Güneş’in eli rahatlayacak. Transferin bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE ÜÇ KULÜPTE OYNADI

Altyapısını Hollanda’da alan Deniz Türüç, Türkiye kariyerinde Kayserispor, Fenerbahçe ve Başakşehir’de ter döktü. Güncel piyasa değeri 2,7 milyon avro olan Türüç, 2021’de Fenerbahçe’den Başakşehir’e bedelsiz olarak gitmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...