Deniz böyle istedi

Düzenleyen:
Deniz böyle istedi

SPOR Haberleri

Bursaspor Deniz'le 13'te öne geçti, Sivasspor 22'de Burhan ile cevap verdi. Ancak son haftaların formda golcüsü Deniz 90+2'de son sözü söyledi

Ligde düşme hattından kendisini kurtarmak isteyen Medicana Sivasspor, evinde Bursaspor'a son dakika golüyle boyun eğdi: 2-1. Karşılaşamaya Sivasspor daha baskılı başladı ama 13. dakikada Deniz Yılmaz'ın golüyle Bursaspor öne geçen taraf oldu. Sercan'ın ortasında Deniz'in dokunuşu Korcan'ın da hatasıyla ağlarla buluştu. Geriye düşen Sivasspor oyundan kopmadı ve 22. dakikada Burhan Eşer ile skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. İkinci yarıda maçta tempo yükselirken iki takım da önemli pozisyonlar buldu. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken bir kere daha sahne alan Deniz Yılmaz 90+2'de sağ çaprazdan sert bir şutla Sivasspor'u yıkan isim oldu: 2-1. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...