Demirören'e süper destek!

Demirören'e süper destek!

SPOR Haberleri

Birlik başkanı Göksel Gümüşdağ, "Tek ses halinde yürümeliyiz. Bu yönetimle yapacağımız çok şey var" dedi

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan toplantısında, 25 Haziran Perşembe günü yapılacak TFF Başkanlık seçiminde mevcut TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimine destek kararı çıktı. Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "18 kulüpten 15'i, Yıldırım Demirören ve yönetimine destek verme kararı aldı" dedi. Gümüşdağ, "Geçen hafta Süper Lig'in yayın haklarının pazarlama konusunda hakların Kulüpler Birliği'ne devri konusunda TFF'den iyi niyet imzası almıştık. Yıldırım Demirören ve mevcut TFF yönetimiyle bir yolculuğa çıktık. O zamanki kulüp başkanlarının çoğunluğu bu yönetimi desteklemişti" ifadelerini kullandı.
3 kulüp çekimser nbsp;
Göksel Gümüşdağ, "Toplantımızda 24-25'inde yapılacak başkanlık seçimi konusunda istişare ve değerlendirmeler yaptık. Her kulüp fikrini beyan etti, her kulübün kararlarına saygı duymak zorundayız. Bu birliğin tek ses halinde yürümesini sağlamak benim görevim. Kulüpler Birliği Vakfı olarak, TFF yapısıyla, sayın Demirören ve yönetimiyle yapacak daha çok şey olduğunun bilincindeyiz" diye konuştu. Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa'nınçekimser kaldığı belirtilirken, Demirören'e destek veren kulüpler arasında Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor da bulunuyor. Bu arada PTT 1.Lig Kulüpleri de yaptığı toplantıda 13 ekip, 25-26 haziran tarihlerinde yapılacak olan TFF olağan genel kurulunda başkan adayı olan Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı.
HOŞCAN'A nbsp;SÜRPRİZ KUTLAMA
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'a, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. "Kalbi Es-Es için atan başkana nice seneler" yazılı pastayı kesen Hoşcan, bütün kulüp başkanlarına teşekkür etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...