Demirören'den ilginç Avcı açıklaması

Demirören'den ilginç Avcı açıklaması

SPOR Haberleri

Demirören, düzenlediği basın toplantısında son günlerde çokça eleştirilen milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, düzenlediği basın toplantısında son günlerde çokça eleştirilen milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili açıklamalarda bulundu. nbsp;TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yabancı sayısı konusunda düzenlenen basın toplantısında milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı'ya destek çıktı. nbsp;Demirören; 'Şunu herkes bilsin Abdullah Avcı'yı ben getirmedim. Herkes benimle geldiğini söylüyor ancak öyle değil. Ama şunu söyleyebilirim keşke sabır gösterilse de Abdullah Avcı ile yola devam etsek. Şu konunun farkına varmak lazım. İnsanları kaybetmek kolay kazanmak zordur' sözleriyle Avcı'nın arkasında durdu. nbsp;Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, alınan başarısız sonuçlar sebebiyle sık sık eleşiri yağmuru altında kalıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...