Demirören'den Arda Turan yorumu: Hayırlı olsun!

Düzenleyen:
Demirören'den Arda Turan yorumu: Hayırlı olsun!

SPOR Haberleri

TFF Başkanı, 5 ay sonra kadroya çağırılan oyuncularla ilgili kararın Fatih Terim’e ait olduğunu söyledi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, EURO 2016 sonrasında kadro dışı bırakılan futbolcuların, Fatih Terim tarafından Kosova karşılaşması için yeniden kadroya çağrılışını, “Hayırlı olsun” sözleriyle karşıladı. Kararın Terim’e ait olduğunu belirten Demirören, “Seçim onun, kimi isterse çağırır” dedi. Demirören daha önce Lig TV’de katıldığı programda “Bizde prim kavgası olmadı. Tabi ki bir takım kaptanı hocasıyla konuşabilir. Burada en büyük yanlış bunu seyirciye açık idmanda yapmasıydı. Bu bir hataydı. Bu hataları kendi içimizde düzeltiriz” açıklamalarını yapmıştı. 
Kampa erken girdi!
Başkan Demirören, Milli Takım’dan önce kampa girdi! Eşi Revna Demirören ve küçük oğlu Cemal ile birlikte özel uçağıyla Paris’ten Antalya’ya gelen TFF Başkanı, Belek’te milli takımın bugün kampa gireceği Regnum Carya Hotel’e yerleşti. Ancak Demirören’i hiç de beklemediği bir sürpriz karşıladı. Türk medyasının önde gelen isimleri, European Tour Turkish Airlines Open 2016 Golf Şampiyonası nedeniyle aynı otelde bulunuyordu. Karşısında medya ordusunu gören Demirören, “Biz birkaç gün burada dinlenelim dedik, medya ile buluştuk” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...