Demirören ve Hacıosmanoğlu'ndan samimi pozlar

/ Kaynak: İHA
Demirören ve Hacıosmanoğlu'ndan samimi pozlar

SPOR Haberleri  / İHA

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, ayak üstü sohbeti, dün samimi bir şekilde geçmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu'nda Türk futbol tarihin en ağır konuşmasını yapan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün Ankara'da gerçekleştirilen 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Çalıştayı'nın ardından çıkışta Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile ayak üstü sohbeti samimi bir şekilde geçmişti. nbsp;Hacıosmanoğlu, bugün gerçekleştirilen TFF Olağan Mali Genel Kurulu'nda TFF'ye, "Temiz Türk futbolu istiyoruz. Sağır sultan duydu yaşananları, ben tapeleri okudum, insanlığımdan utanıyorum. Adalet yoksa bizim burada durmamızın anlamı yok. 2011'da hırsızlar radara yakalandı. Kişiler kendi güçlerini değil kulüplerin gücünü kullanmaktadır, bunlar zavallı insanlardır. Federasyon olarak emek hırsızlarının yanında mısınız, namussuz insanlardan yana mı olacaksınız?" sözleriyle yüklendi.
nbsp;HACIOSMANOĞLU'NDAN ÇANKIRISPOR BAŞKANI SEVDA KARAALİ'YE CEVAP
nbsp;Bu açıklamaların ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, otel lobisinde Çankırıspor Başkanı ve TFF Divan Kurulu üyesi Sevda Karaali'ye sert çıktı. Karaali'nin, "Sayın Başkan yaptığınız açıklamalar çok sert oldu" sözleri üzerine ise Hacıosmanoğlu, "Siz neden rahatsız oluyorsunuz, orada tüm kulüp başkanları vardı, onlar rahatsız olmadı da siz neden rahatsız oldunuz. Sizi ilgilendiren bir şey yok. Siz rahat olun" diyerek oteli terk etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...