Demirören: Avrupa bizi örnek alıyor

Düzenleyen: / Kaynak: SABAH
Demirören: Avrupa bizi örnek alıyor

SPOR Haberleri  / SABAH

Yıldırım Demirören, TFF’nin gıpta ile izlendiğini, İsveç gibi ülkelerin Riva Tesisleri’ni örnek aldığını dile getirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, imza töreninde yaptığı konuşmada, Milli Takım'ın İzlanda ve Finlandiya maçlarını kayıpsız geçip, Dünya Kupası'na katılacağına yürekten inandıklarını söyledi. TFF'nin ekonomik anlamda tarihinin en parlak dönemini yaşadığını vurgulayan Demirören, "Dev markalarla sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz. Avrupa federasyonları tarafından gıptayla izleniyoruz. İsveç gibi ülkelerden başkanlar gelip tesislerimizi geziyor. Riva'yı kendi yapacakları tesislere örnek alıyorlar. Güven ve istikrara sahip bir yönetimiz. Tadelle de bizim gücümüze güç katacak" dedi.

EN TATLI İMZA!

TFF ile Tadelle markasını bünyesinde bulunduran Toksöz Grup, özel bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Bu işbirliği ile Tadelle, Milli Takımlar Resmi Çikolata Tedarikçisi oldu. İmza törenine, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticiler, Toksöz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Toksöz, Başkan Yardımcısı Zafer Toksöz, Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ve oyuncular katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...