Demir gibi stoper

Demir gibi stoper

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin demir gibi stoperi Aykut Demir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin demir gibi stoperi Aykut Demir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;Trabzonspor, gece yarısı operasyonuyla G.Birliği'nden renklerine bağladığı Aykut Demir'e dün 5 yıllık imza attırdı. Trabzonspor'un kamp yaptığı Sirene Davraz Oteli'ndeki imza törenine katılan Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Aykut'u aralarında görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Aykut'un daha önce gösterdiği başarıları Trabzonspor'da da göstereceğine inandığını kaydeden Karaman, Aykut'u futbol hayatının sonuna kadar takımlarında görmek istediğinin altını çizdi. Aykut Demir ise büyük bir camiayaya geldiğinin farkında olduğunu, Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getirdi.
AYKUT: İYİ OLAN OYNAR
Trabzonspor'un, hedefleri bulunan bir kulüp olduğunu belirten Demir, "Son yıllarda düşük bir performans sergilese de Trabzonspor her sene şampiyonluğu hedefliyor. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum. Uzun yıllar hizmet edip, Trabzonspor'u eski günlerine taşımak için gayret göstereceğiz" dedi. Demir, bir gazetecinin görev yapacağı mevkide birçok futbolcu bulunduğu yorumu üzerine, "Rekabet olmadan olmuyor. Bu, bir futbolcuyu her zaman ileri götürür. Ben kendime çok güveniyorum. İyi olan, çok çalışan oynayacaktır. Tabii ki son kararı hoca verecek" ifadelerini kullandı.
Musampa nbsp;kazandı
Trabzonspor'un eski futbolcularından Kiki Musampa, zamanında ödenmeyen 200 bin euroluk alacağı için UEFA ve CAS'ta açtığı davayı kazandı. Bordo-mavililerden 200 bin euroluk alacağı bulunan Musampa, Trabzonspor'un kasasından 1 milyon 268 bin euronun çıkmasına sebep oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...