Demba Ba sınıfta kaldı!

Demba Ba sınıfta kaldı!

SPOR Haberleri

Brugge karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan ve taraftarı hayal kırıklığına uğratan Demba Ba, Fenerbahçe derbisinde de sessizdi.

Siyah-beyazlı oyuncu pozisyona girmekte zorlanırken, yaptığı pas hatalarıyla da takımının hızını kesti. Demba ba karşılaşmanın son bölümünde ise kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara yollayamadı. Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, "Çok iyi oynadık. İkinci yarıda da üstündük. Şampiyonluk yarışı yeni başlıyor" dedi. Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok önemli bir fırsatı teptiklerini söyledi. Hırvat teknik adam, "Fenerbahçe'yi yenseydik fark 7 puana çıkacaktı. İkinci yarı iyiydik, Fenerbahçe şanslıydı. Rakip atak yapmaktan vazgeçtiği sırada bir gol yedik, kesinlikle iyi oynadık. Çok önemli fırsatlar yakaladık. İkinci yarı çok üstündük. Kaybetmeyi kesinlikle hak etmedik" dedi. "Kadıköy'de oynarken, burada oynarken 10 tane net fırsat yakalayamazsınız, 5 tane de yakalayamazsınız" diyen Bilic, "Hatırladığım 3 net pozisyon var, bunları değerlendiremedik" ifadelerini kullandı. Hırvat çalıştırıcı, "Üzüntülüyüz ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Brugge ve ardından bu maç bizi üzdü. Ama futbolcularımı tebrik ediyorum, 3 gün içinde bu maça hazırlanmak kolay değildi. Oyuncularım çok büyük bir reaksiyon gösterdi ve müthiş bir karakter koydular ortaya. Şampiyonluk yarışı yeni başlıyor diyebiliriz. Bundan sonra lig yarışı herkes için heyecanlı olacak" diye konuştu.

Derbider Bilic

Beşiktaş, Bilic yönetiminde Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında galip gelemedi. Geçen sezon Galatasaray karşısında sahasında 2-1 devam eden maçı hükmen kaybeden deplasmanda ise 1-0 mağlup olan Beşiktaş, Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3 sahasında 1-1 berabere kalmıştı. Slaven Bilic bu sezonda sahasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında 2-0'lık skorlarla kaybetti. Deplasmanda Fenerbahçe karşısında da 1-0 mağlup oldu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...