Demba Ba sapasağlam

Demba Ba sapasağlam

SPOR Haberleri

Golcü oyuncunun, Senegal Milli Takım kampında sakatlık geçirmediğini söyleyen Karanlık, "Kendisiyle konuştum. Durumu gayet iyi" dedi

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Demba Ba'nın, Senegal Milli Takım kampında sakatlandığına dair iddialar üzerine siyah-beyazlılardan resmi açıklama geldi. Kulüp Doktoru Ertuğrul, bu haberlerin gerçekle bağdaşmadığından belirterek, "Demba Ba'yla iki gündür konuşuyorum. Herhangi bir sakatlığının olduğunu söylemedi. Son maçımızda ayağı burkulduğu için milli takımda kendini riske etmek istemedi. Oyuncumuzun hiçbir sakatlığı yok" diyerek taraftarın yüreğine su serpti. Sosa'nın aldığı darbeye rağmen daha büyük sakatlık yaşamadığı için şanslı olduğunu ifade eden Doktor Ertuğrul Karanlık, "Sosa'nın menisküsü yırtılabilir veya çapraz bağları hasar görebilirdi. Şu anda tedavisi iyiye gidiyor. Kesin bir dönüş tarihi söyleyemem ama dönüş süresini aşağı çekmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic uyarmış

Bu arada Teknik Direktör Slaven Bilic'i milli maçların endişesi sardı. 9 futbolcusunu milli takımlara gönderen siyah-beyazlı teknik adam, oyuncularından kötü bir haber gelmemesini umuyor. Türk futbolcularının milli maçlarda çok büyük özveri gösterdiğini ve bazen kendilerini riske attığını düşünen Hırvat teknik adamın, siyah-beyazlılara "Kendinize dikkat edin. Hiçbirinizden sakatlık haberi duymak istemiyorum. Hepinize şampiyonluk yolunda ihtiyacımız var" diyerek milli takımlara gönderdiği belirtildi. nbsp;

Sivas maçı ASAŞ'ta
TFF, Beşiktaş'ın ligin 6. haftasında Sivasspor ile yapacağı karşılaşmayı Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynama isteğini onayladı. Siyah-beyazlı yönetim, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki zemin çalışmaları nedeniyle, bu müsabakayı Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamak istediklerini önceki gün duyurmuştu.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...