Demba Ba Avrupa'daki 7. golünü attı

Demba Ba Avrupa'daki 7. golünü attı
SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, Avrupa kupalarındaki 7. golünü kaydetti.

Sezon başında İngiltere'nin Chelsea takımından transfer edilen Senegalli futbolcu Demba Ba, Avrupa kupalarındaki golcü kimliğini, Partizan karşısında da gösterdi.

Takımının 2 golüne imza atan Demba Ba, siyah-beyazlı formayla üst üste dördüncü, toplamda da yedinci golünü kaydetti.

Bu sezon ilk olarak Feyenoord ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında 3 gol birden atarak "hat trick" yapan Senegalli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Tottenham karşısında da 89. dakikada attığı penaltıyla beraberliği getiren isim oldu.

Demba Ba, üçüncü haftada Belgrad'da Partizan'a karşı da boş geçmeyerek, 1 gol kaydetti.

Senegalli oyuncu, son olarak dördüncü haftada yine Partizan karşısında bu kez iki gol atarak, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarındaki toplam gol sayısını 7'ye çıkardı.

Feyenoord maçında attığı 3 golle, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında "hat trick" yapan ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Demba Ba, Spor Toto Süper Lig'de ise sadece 3-2 kazandıkları Sivasspor maçında 2 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...