Dele Alli neden Beşiktaş'a geldiğini açıkladı! Herkesin merak ettiği o soruya cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Dele Alli neden Beşiktaş'a geldiğini açıkladı! Herkesin merak ettiği o soruya cevap

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli, ilk röportajında Beşiktaş tercihinin nedenlerini açıkladı. Piyasa değeri bir ara 100 milyon euroyu bulan 26 yaşındaki İngiliz orta sahanın kariyerindeki büyük düşüş sonrası Beşiktaş'a imza atması Siyah-Beyazlılar açısından "ya tutarsa transferi" yorumlarını beraberinde getirmişti.

Beşiktaş'ın Everton'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli, "Taraftarların ben gelir gelmez gösterdikleri enerji oldukça etkileyiciydi. Onlara bu desteğin karşılığını antrenmanlarda çok çalışıp sahada her dakika savaşarak vereceğim. Kimse merak etmesin" dedi.

İLK KEZ İNGİLTERE DIŞINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın YouTube kanalına kısa bir röportaj veren Dele Alli şunları söyledi:

"İlk kez yurtdışında oynamayı tecrübe edeceğim. Dürüst olmak gerekirse geldiğim andan beri harika duygular hissediyorum. Buradaki tutkuyu gezip gördüğüm her yerde hissedebiliyorum. Muhteşem bir şey bu... Bir an önce çalışmalara başlayacağım için çok heyecanlıyım."

"Benim için yeni bir meydan okuma olacak bunun için sabırsızlanıyorum. Buraya gelmeden önce Beşiktaş'ı tanıyan bir kaç arkadaşımla konuştum. Teknik direktörümüzle de konuştum. Bu zamana kadar hep olumlu izlenimler aldım."

11 NUMARAYI GİYECEK

Bugüne kadar 5 farklı numarayla oynayan Dele Alli, Beşiktaş'ta 11 giyecek. Neden 11'i seçtiği sorulan yıldız isim "Bir anlamı yok. İlk tercihim 10'du, 2. tercihim 20'ydi. Seçenekler arasından 11'i seçtim" dedi.

Dele Alli neden Beşiktaş'a geldiğini açıkladı! Herkesin merak ettiği o soruya cevap

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...