Dele Alli Beşiktaş'a veda ediyor! İngiliz oyuncunun yeni adresi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dele Alli Beşiktaş'a veda ediyor! İngiliz oyuncunun yeni adresi belli oldu

SPOR Haberleri

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'a kiralanan Dele Alli, sezon sonunda ülkesine dönecek. İngiliz oyuncunun bonservisini almayı düşünmeyen Siyah-beyazlılar, milli oyuncuya veda etme kararı aldı.

Beşiktaş'ın Everton'dan kiraladığı Dele Alli, sezon sonunda Türkiye'den ayrılacak. Şu ana kadar ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan İngiliz oyuncunun İtalya Serie A'da oynayacağı iddia edildi. Calciomercato'nun haberine göre Dele Alli ile ilgilenen takımlar arasında Milan ve Inter bulunuyor. 

Düşük formu nedeniyle oyuncunun uygun maliyetini kaçırmak istemeyen İtalyan takımların, Everton ile transfer görüşmesi yapacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta beklenen katkıyı yapamayan 26 yaşındaki yıldızın, Serie A'da oynamaya sıcak baktığı ve Milan'ı tercih etme olanağının yüksek olduğu belirtildi.

Dele Alli Beşiktaş'a veda ediyor! İngiliz oyuncunun yeni adresi belli oldu

DELE ALLI BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR

Frank Lampard'ın ayrılığı sonrası Everton'da teknik adam olarak göreve başlayan Sean Dyche, Dele Alli hakkında "Yaz aylarında hepimiz tekrardan bir araya geldiğimizde bekleyip neler olacağını göreceğiz. Çünkü Beşiktaş'la sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmesi var" ifadelerini kullanarak oyuncuya karşı uzak bir tutum sergilemişti.

Beşiktaş'ın ligde oynadığı son 3 karşılaşmada oynamayan Dele Alli, Şenol Güneş tarafından gözden çıkarıldı. Gaziantep FK'den Maxim'i transfer eden Siyah-beyazlılar, İngiliz oyuncunun yerine Rumen yıldızı kadroya dahil etmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...