De Jong’a fırsat doğdu

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
De Jong’a fırsat doğdu

SPOR Haberleri  / Fanatik

Nigel De Jong, bir aksilik olmaması durumunda cuma günkü Başakşehir maçında ligde ilk kez 11’de sahne alacak.

Sarı-Kırmızılılar’ın, Amerika’nın LA Galaxy takımından kadrosuna kattığı Nigel De Jong, bir aksilik olmaması durumunda cuma günkü Başakşehir maçında ligde ilk kez 11’de sahne alacak.

Tolga Ciğerci’nin, Adanaspor karşılaşmasında kart görüp cezalı duruma düşmesinin ardından ligin en formda takımlarının başında gelen Başakşehir’e karşı orta alanda kaptan Selçuk İnan’ın yanında De Jong yer alacak. Adana deplasmanında son yarım saatte Tolga’nın yerine oyuna dahil olan 31 yaşındaki futbolcu, oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Hocasına söz verdi

Savunma ile orta saha arasındaki dengeyi başarılı bir şekilde kuran Hollanda oyuncunun, Başakşehir karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun da, kendisine güveninin tam olduğu, hocası Riekerink’e de en iyi performansını göstereceği konusunda söz verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...