Daum'un en büyük kozu Batalla

/ Kaynak: İHA
Daum'un en büyük kozu Batalla

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında karşılaşacağı lider Beşiktaş'ı yenerek seriye geçmek istiyor.

Sahasındaki en son galibiyetini geçen sezon Beşiktaş karşısında alan yeşil-beyazlılar, yine bu maçla sahasındaki galibiyet özlemini dindirmek istiyor. Avrupa hedefine ulaşmak için Beşiktaş karşısında puanlar almak istediklerini belirten Daum, "Bursaspor'u kesinlikle Avrupa kupalarına götürmek istiyoruz. Taraftarın ve kamuoyunun başarı dileklerini gerçekleştirmek bizim görevimiz" dedi. Bursaspor hafta sonu Atatürk Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Ligde 3 hafta sonunda 4 puanı bulunan yeşil-beyazlılar lideri devirerek, zirveye yaklaşmak istiyor. Taraftarının desteğiyle 90 dakika sonunda sahadan üstünlükle ayrılmak isteyen yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Christoph Daum, Arjantinli yıldızı Batalla'ya güveniyor. Belluschi'nin yokluğu ise Daum'u kara kara düşündürüyor. Son 3 gündür takımı taktiksel olarak çalıştıran Daum, bugün de Musa Çağıran, Hakan Aslantaş, Furkan Soyalp ve Enes Ünal ile de özel olarak ilgilendi.


SAHASINDA SON GALİBİYET BEŞİKTAŞ'A KARŞI
Ligde bu sezon sahasında oynadığı Galatasaray maçından beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar Beşiktaş karşısında sahasında 3 maçlık galibiyet özlemini dindirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon 28. haftasında Beşiktaş'ı 3-0'lık net skorla deviren yeşil-beyazlılar, o maçtan sonra oynan Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor ve Galatasaray karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...