Daum'dan yıldız isme: 'Galatasaray'a git'

Daum'dan yıldız isme: 'Galatasaray'a git'

SPOR Haberleri

Podolski'ye çağrıda bulunan Christoph Daum, "Galatasaray'a git, Şampiyonlar Ligi'nde oyna. İstanbul da sana uyar" dedi.

Alman basınında yer alan haberlere göre tecrübeli teknik adam, Arsenal forması giyen ancak takımından ayrılacağı belirtilen yıldız futbolcuya, Galatasaray'a gitmesi tavsiyesinde bulundu.

Daum, "Galatasaray gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Hala üst düzey bir oyuncusun ve bu kulvarda parlayabilirsin. Ayrıca İstanbul çok güzel bir şehir ve senin beklentilerini tamamen karşılar. Türk taraftarı senin gibi oyuncuları sever ve bağrına basar. Galatasaray'a güç katarsın ve birlikte önemli işler yapabilirsiniz" dedi.
nbsp;
Hamzaoğlu devre arasında istemişti

Podolski'nin değer verdiği isimler arasında yer alan Christoph Daum'un görüşlerinin oyuncu üzerinde önemli etki yapabileceğine dikkat çekildi. Hamza Hamzaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Podolski'yi önceleri istediklerini itiraf etmiş ancak şu aşamada listelerinde olmadığını belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...