Daum'dan olay sözler, 'Alex ile Batalla'yı kıyaslayamam'

/ Kaynak: İHA
Daum'dan olay sözler, 'Alex ile Batalla'yı kıyaslayamam'

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Batalla ile ilgili değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Christoph Daum, 'Alex ile Batalla'yı kıyaslayamam' dedi.

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Batalla ile ilgili değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Christoph Daum, "Böyle bir futbolcuya sahip olduğum için kendimi şanslı görüyorum. Alex ile Batalla'yı kıyaslayamam" dedi.Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, AS TV'de yayınlanan 'Daum'la Özel' programında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Batalla transferi ile ilgili açıklamalar tecrübeli çalıştırıcı, ''Ben starım diyerek öyle davranmıyor. Mükemmel bir takım futbolcusu. Taraftarla ilişkisi de çok iyi. Geçen seneki golleri ve asistleriyle takımın en iyisi olduğunu ispatladı. Taraftar onu çok seviyor ve ben de onlara katılıyorum. Bu futbolcuların ayrı bir özelliği var. Böyle bir futbolcuya sahip olduğum için kendimi şanslı görüyorum. Alex ile Batalla'yı kıyaslayamam."Önce hedefi yakalamak istediklerini belirten Daum, daha sonra önlerine bakılması gerektiğine dikkat çekti. Transfer konusunda fazla zamanın olmadığını aktaran Daum, "Ben yönetime raporumu verdim ve kısa zamanda en iyisini yapmak istedik. Kazım'da bunu başardık. Farklı bölgelere de transfer olabilirdi, ama zamanımız yoktu" açıklamasında bulundu.


TRANSFERLER
''Daha evvelki maçlarda iyi oynamamalarına rağmen kaliteli futbolcular oldukları belliydi. İyi transferler olduklarını düşünüyorum. Vojvodina maçının ağırlığı bu futbolcuları farklı görmeye itti. Bence asıl performanslarını birkaç hafta sonra göreceğiz. Taiwo, Frey ve Civelli, Türkiye'nin en iyileri olacaklar. Kimse Vojvodina'ya elenmeyi düşünmüyordu. Böyle olunca işler, kritik yapmak normaldir. Bu üç futbolcu da performanslarının üstüne koyarak Bursaspor'u iyi yerlere taşıyacaklardır. Biz Bursaspor'u 24 saat yaşıyoruz. Başarı da böyle gelecek" açıklamasını yaptı.


"BURSASPOR ŞAMPİYON OLDUKTAN SONRA SAĞLAM'I ARAYIP TEBRİK ETTİM"
Fenerbahçe'nin başındayken Bursaspor'un şampiyon olduğu sene Ertuğrul Sağlam'ı arayarak tebrik ettiğini söyleyen Alman çalıştırıcı, "O zaman tabii ki çok üzüldüm. Her şeyimizi ortaya koymuştuk. Trabzonspor maçında 15 gol fırsatı yakaladık. Ancak maçın bitmesine 2-3 dakika varken şampiyon ilan edildik. Taraftar sahaya indi. İlginç bir gündü. Sorumluluk benimdi ve ayrıldım. O gün değil, ancak ertesi gün Ertuğrul Sağlam'ı aradım. Tebrik ettim. Ertuğrul hoca çok iyi bir takım kurmuştu" şeklinde konuştu.Bursaspor taraftarından da övgüyle bahseden Daum, onların desteğiyle büyük başarılara imza atacaklarını sözlerine ekledi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...