Daum'dan Club Brugge tüyoları

Daum'dan Club Brugge tüyoları

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Club Brugge'ün eski teknik direktörü Christoph Daum, Belçika basınına karşılaşma öncesi bir değerlendirme yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Belçika'da Club Brugge ile karşılaşmaya hazırlanırken, iki takımda da bir dönem görev yapan teknik direktör Christoph Daum Belçika basınına karşılaşmayı değerlendirdi.


Christoph Daum, Beşiktaş'ın başarılı performansından övgüyle bahsederken, siyah-beyazlı takımın ligde şampiyon olacağını düşündüğünü de söyledi. Daum, Bilic ve Demba Ba'ya vurgu yaparken, ''Bence Slaven Bilic, fantastik bir iş çıkarıyor. Takımı Demba Ba'nın önderliğinde hücumda çok dengeli. Ayrıca çok organize ve güçlü bir taktik anlayışları var. Galatasaray ile birlikte liderler ancak ben şampiyon olacaklarını düşümnüyorum'' ifadelerini kullandı.


''KAZANMAK BİLE YETMEYEBİLİR''
Tecrübeli çalıştırıcı, Club Brugge'deki eksiklerin önemli olduğunu belirtirken, Belçika temsilcisinin Belçika'da alacağı bir galibiyetin dahi yeterli olamayabileceğini söyledi. ''Brugge'ün eksiklerle neler yapabileceğini birlikte göreceğiz. 3 ya da 4 oyuncu olmayacak. Özellikle Vazquez'in olmayışı önemli. Yine de mental olarak kesinlikle Brugge'ün de hazır olacağını düşünüyorum. Ancak Brugge'e kazanmak bile yeterli olmayabilir. Kendi sahaları olmasa da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 70 bin ateşli, heyecanlı taraftar Brugge'ü bekleyecek. 70 bin taraftarla o stat cehennem olabilir.''


Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...