Daum: 'Zamanlaması yanlış'

Daum: 'Zamanlaması yanlış'

SPOR Haberleri

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Alman teknik adam Christoph Daum, Bayern Münih'te yaşanan doktor krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 40 senedir Bavyera ekibinin doktorluğunu üstelenen Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt'ın istifasının zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyen Daum, bu kararın Pep Guardiola üzerindeki baskıyı arttıracağını savundu.Alman teknik adamn ayrıca, eski başkan Uli Hoeness'nin kulüpteki figürünün de özleneceğini söyledi.Almanya'da vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 3 yıl ve 6 ay hapis cezasına çarptırılan dönemin Bayern Münih Kulübü Başkanı Uli Hoeness, görevinden istifa etmişti.Uli Hoeness'ten boşalan başkanlık koltuğuna oturan isim ise Herbert Hainer olmuştu.


Daum'un açıklamaları şu şekilde;
"Bu istifa için seçilen zaman, Pep Guardiola üzerinde oluşacak tuhaf bir baskıyı tetiklemiş oldu. Ortada çok fazla spekülasyon var ve bunlar iktidar temelli. Böyle spekülasyonlar, kulübün gerçek hedeflerinden uzaklaşmasına sebep olur"


"Eğer kulübün başında Uli Hoeness olsaydı, böyle bir olay yaşanmazdı. Konuya el atar ve her şey hallolurdu. Burada söz konusu olan kişisel egoları değil kulüptür. Uli Hoeness, Bayern Münih'te özlenecek gibi görünüyor. O, yaşananları her zaman iyi analiz eder ve erkenden müdahele ederdi. Ya ortalığı sakinleştirir ya da son sözü söylerdi"
Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...