Darısı Tromsö'ye

Darısı Tromsö'ye

SPOR Haberleri

Bilic, 'Beni aldığınız galibiyetten çok, kazanma azminiz sevindirdi. Tromsö maçında da aynı iştahı sizden bekliyorum'dedi

Oyuncularını soyunma odasında tek tek kutlayan Hırvat çalıştırıcı, "Beni aldığınız galibiyetten çok, kazanma azminiz sevindirdi. Tromsö maçında da aynı iştahı sizden bekliyorum" dedi. Beşiktaş'ta Trabzon galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Bu sezon ilk resmi maçına Trabzonspor karşısında çıkan siyah-beyazlıların Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmadan galibiyetle ayrılması hem yönetimin hem de Teknik Direktör Slaven Bilic'in yüzünü güldürdü. Maç sonunda soyunma odasına gitmeden önce sahaya girerek tek tek Trabzonsporlu futbolcuların elini sıkan ve tebrik eden Slaven Bilic, kendi oyuncularına da aynı şekilde davrandı. Bütün oyunculara tek tek sarılan Bilic, soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Hepinizi tebrik ediyorum. Beni aldığınız galibiyetten çok, kazanma azminiz sevindirdi. Büyük takım oyuncuları olduğunuzu gösterdiniz" ifadelerini kullandı.


BAŞKAN ORMAN'DAN KUTLAMA
Trabzonspor'un daha önce 4 resmi maç oynadığını ve kendilerine göre daha hazır olduğunu hatırlatan Bilic, "Buna rağmen siz kalitenizi ortaya kodunuz. Sizden tek istediğim sezon sonuna kadar aynı iştah ve ciddiyetle oynamanız. Şimdi sırada Tromsö maçı var. CAS'tan çıkacak sonuç ne olursa olsun Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak bizim görevimiz. Biz bunu başarırsak yönetimin UEFA karşısında verdiği mücadele anlam kazanır" ifadelerini kullandı. Başkan Fikret Orman da dün Bilic ve oyuncuları kutlarken, "En büyük hayalim, kazanırken bile mücadele eden bir Beşiktaş görmekti. Bunu ortaya koyduğunuz için size teşekkür ediyorum ve bunun devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Son karar Büttner
- Sol bek transferini 1 hafta içinde bitirmeye çalışan Beşiktaş, M.United'lı Alexander Büttner isminde karar kıldı. Olimpiakos'un Holebas için istediği 2.1 milyon eurodan aşağı inmemesi sebebiyle Hollandalı oyuncu için girişimlerini sıklaştıran siyah-beyazlılar bu hafta transfere nokta koymaya çalışacak.


NİHAİ KARAR 28 AĞUSTOS'TA
CAS'TA KRiTiK DURUŞMA
Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği tedbir amaçlı 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itiraz için bugün Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) duruşma yapılacak. İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilecek duruşmalı toplantıya Beşiktaş Kulübü adına hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar katılacak. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ile Etik Kuruflu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay da duruşmada tanık olarak yer alacak. CAS'ın Beşiktaş ile ilgili nihai kararını 28 Ağustos'ta vermesi bekleniyor.


YEDEKLERİMİZLE YENERİZ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzon maçında tribünde yaşanan Gezi protestolarıyla ilgili olarak, "Her şey 1 dakika süren bir provokasyonla başladı. Bu protestoların yavaş yavaş ortadan kalkacağına inanıyorum" dedi. Lige Trabzon galibiyetiyle başlamalarının keyfini yaşadıklarını ifade eden Orman, Tromsö maçı için de, "Turu geçeceğimize inanıyoruz. Yedeklerimizle bile çıksak kazanırız" ifadesini kullandı.


Tarihî imza bugün
Beşiktaş Kulübü ile Vodafone arasında bugün sponsorluk anlaşması imzalanacak. Sponsorluk anlaşmasına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt katılacak. Anlaşmayla birlikte siyah-beyazlı kulübün kasasına 10 yılda yaklaşık 300 milyon TL girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...