Danimarkalı yıldız Pione Sisto Alanyaspor'da, Umut Güneş Trabzonspor'da

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Danimarkalı yıldız Pione Sisto Alanyaspor'da, Umut Güneş Trabzonspor'da

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Uganda asıllı Danimarkalı kanat oyuncusu Pione Sisto'yu bonservisiyle kadrosuna kattı. Danimarka Milli Takımı'nda 26 maça çıkan 28 yaşındaki Sisto için Midtjylland kulübüne transfer bedeli ödenmedi. Trabzonspor ise Umut Güneş transferi için Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcu Trabzon'a davet edildi.

Alanyaspor yaz transfer döneminin bitimine 1 gün kala kadrosunu Pione Sisto'yla güçlendirdi. 28 yaşındaki Uganda asıllı Danimarkalı kanat oyuncusu bonservisiyle Akdeniz ekibine transfer oldu.

Danimarka'da Midtjylland altyapısından yetişen ve 2016 yazında 6 milyon euroya Celta Vigo'ya transfer olan Sisto, La Liga'da beklentileri karşılayamamış ve 2020 yazında 2.5 milyon euroya Midtjylland'e geri dönmüştü.

Geçen sezon Avrupa kupalarında 8, Danimarka Ligi'nde 12 maçta forma giyen Pione Sisto 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan tecrübeli kanat oyuncusu Danimarka Milli Takımı'nda 26 maça çıktı.

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1702414649730216139

UMUT GÜNEŞ TRABZONSPOR'DA

Alanyaspor'un 2019 yazında Stuttgart'ın 2. takımından bedelsiz transfer ettiği orta saha oyuncusu Umut Güneş ise Trabzonspor'la anlaştı. 23 yaşındaki futbolcu imza için Trabzon'a gitti. Bordo-Mavililer'in bu transferi yarın açıklaması bekleniyor.

Danimarkalı yıldız Pione Sisto Alanyaspor'da, Umut Güneş Trabzonspor'da

Umut Güneş

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...