Daniel Güiza'nın oğlundan olay sözler: Köpekleri benden iyi yaşıyor

Düzenleyen:
Daniel Güiza'nın oğlundan olay sözler: Köpekleri benden iyi yaşıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma giydiği 3 sezon boyunca beklentileri karşılayamayan İspanyol futbolcu Daniel Güiza, oğlu tarafından 'ebeveynlik görevlerini yerine getirmemekle suçlanıyor. Güiza'nın oğlu Cristian, "Muhteşem bir dağ evinde kalıyor. Babamın köpekleri benden daha iyi yaşıyor. Sokakta uyuduğumu bile bilmiyor" dedi.

Fenerbahçe'ye transferiyle Türkiye kadar Avrupa'da da yankı uyandıran İspanyol futbolcu Daniel Güiza, sarı lacivertliler için hayal kırıklığı olmuştu. 2008-2011 yılları arasında Süper Lig'de top koşturan forvet, bu kez özel hayatıyla gündemde.

Güiza'nın oğlu Cristian, katıldığı bir televizyon programında çok konuluşacak açıklamalarda bulundu. Bir çocuğu olan Güiza, Rocio Herrera ile evlenmişti. İspanyol futbolcu, oğluna bakmamakla suçlanıyor.

DÜŞÜNCELERİ 180 DERECE DEĞİŞTİ

Velayet davası döneminde İspanyol futbolcu hakkında konuşan ve babasıyla ilgili olumlu ifadeler kullanan Cristian, "Birlikte çok kötü zamanlar geçirdik ve o bana her zaman her şeyi verdi. Babama yaptıkları için teşekkür ederim" demişti. Ancak şimdi Cristian'ın düşünceleri değişmiş gibi görünüyor.

AS'ta yer alan habere göre; 'Sálvame' adlı programda konuşan Cristian, eski Fenerbahçeli futbolcu hakkında tam tersi açıklamalarda bulundu.

Cristian, "Babam beni terk etti. Hiçbir şeyim yok. Yavaş yavaş benden uzaklaştı. Sebebini bilmiyorum ama sanırım zaten bir ailesi var ve bizi unutacak. Muhteşem bir dağ evinde kalıyor. Babamın köpekleri benden daha iyi yaşıyor. Sokakta uyuduğumu bile bilmiyor" dedi.

İspanyol futbolcunun oğlu, bir arkadaşının evinde yaşadığını belirtti.

DANIEL GUIZA'NIN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe formasıyla 94 resmi maça çıkarak 34 gole imza atan Daniel Güiza, maç başına 0,36 gol ortalamasıyla düşük bir ortalama tutturdu.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Getafe'ye katılan Güiza, İspanyol ekibinden kiralık olarak Darul Takzim'de forma giymişti.

2017'de Cadiz'den Sanluqueno'ya transfer olan santrfor, İspanya'da 3. Lig'de mücadele veriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...