Dani Alves Fransa'nın süperini ilan etti

Düzenleyen:
Dani Alves Fransa'nın süperini ilan etti

SPOR Haberleri

Fransa Süper Kupası'nı, Monaco'yu 2-1 yenen PSG kazandı. PSG'nin gollerini Dani Alves ve Rabiot attı.

Fransa Süper Kupası'nda geçen yılın şampiyonu Monaco ile Fransa Kupası'nı müzesine götüren Paris Saint Germain (PSG) karşı karşıya geldi. Fas'ın kuzeyindeki Tanca kentinde oynanan maçın 30. dakikasında Sidibe Monaco'yu 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken, 51. dakikada Dani Alves sahneye çıktı. Kaleye 28 metre uzaktan kazanılan serbest vuruşta, harika bir şut çıkaran Brezilyalı topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi. 

2. yarıda oyundaki üstünlüğünü koruyan PSG, 63. dakikada 2-1 öne geçti. 34 yaşındaki Dani Alves'in cezasahası sağ yan çizgisi yakınından altıpas üzerine ortasını Rabiot kafayla ağlarla buluşturdu. 

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve PSG maçı 2-1 kazanarak, üstüste Fransa Süper Kupası'nın sahibi oldu. Maçı bir gol bir de asistle tamamlayan Alves maçın adamı seçilirken, Süper Kupa'yı 7. kez kazanan PSG, 8 kupalı Lyon'a bir adım daha yaklaştı. 5 kupalı Monaco'nun ise 17 yıllık Süper Kupa hasreti devam etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...