Cüneyt Çakır'ı kandıran Elmander'den itiraf

Cüneyt Çakır'ı kandıran Elmander'den itiraf

SPOR Haberleri

İsveç'in Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta kendisini yere atarak, Arnavutoviç'in kırmızı kart görmesine neden olan Elmander, olay hakkında ilk kez konuştu.

2014 Dünya Kupası elemelerinde İsveç'in Avusturya'yı 2-1 yendiği karşılaşmaya damga vuran Johan Elmander ülke basınına olay hakkında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın son dakikalarında Arnavutoviç ile kafa kafaya gelen ve daha sonra kendisini yere atarak, Avusturyalı oyuncunun hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kart ile oyun dışına atılmasına neden olan Elmander, ''Ne olduysa oldu, maçın sonunda iyice yorgun düşmüştük. Dediğim gibi olan oldu. Yaptığım şeyle gurur duymuyorum. Bir daha da olmayacak'' ifadelerini kullandı. Çıkan haberleri ve eleştirileri okumadığını söyleyen Elmander, ''Çok fazla okumamaya çalışıyorum. Söyleyebileceğim tek şey var, ben de bir fair play savunucusuyum'' şeklinde konuştu. Elmander'in kendini yere atarak, Arnavutoviç'in kırmızı kart görmesine neden olması, hakem Cüneyt Çakır'ın da özellikle Avusturya basını tarafından sert bir şekilde eleştirilmesine neden olmuştu. (sporx)


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN










UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...