'Cüneyt Çakır'dan hala nefret ediyorum'

'Cüneyt Çakır'dan hala nefret ediyorum'

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Paris SG- Chelsea karşılaşmasındaki başarılı yönetimine rağmen Çakır'a ateş püskürdü.

Cüneyt Çakır'ın 5 Mart 2013'teki Manchester United-Real Madrid maçında Nani'ye kırmızı kart göstermesini unutamayan İngiliz basını, Paris SG-Chelsea karşılaşmasındaki başarılı yönetimine rağmen Çakır'ı topa tuttu. Paris Saint Germain ile Chelsea arasındaki şampiyonlar ligi 2. tur maçını yöneten Cüneyt Çakır, Ada basınının gözüne giremedi.


Mücadelede iyi bir yönetim gösteren Cüneyt Çakır, geçmişte Manchester United ve Real Madrid arasındaki maçı yönetmiş, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Özellikle Nani'yi attığı pozisyon Ada basınında günlerce konuşulmuştu. İşte bu maçı unutmayan Ada basını, Paris SG-Chelsea maçında bir kez daha gözlerini Çakır'a çevirdi.




CÜNEYT ÇAKIR'LI MAÇTA REAL MADRID, MANCHESTER UNITED'I ELEDİ
Daily Telegraph'tan Christopher Dale, maç sırasındaki yorumunda, "Tek söylemek istediğim şey, Nani'yi oyundan attığı için Çakır'dan hâlâ nefret ediyorum" ifadelerine yer verirken Çakır'ın sertliğe izin verdiğini belirtti. Gazete ayrıca David Luiz'in, Fabregas'ı formasından çektiği pozisyonda kart çıkmamasına da tepki gösterdi. Daily Mail gazetesi de Çakır'ın verdiği kararları eleştirmekten geri kalmadı. PSG'nin genç yıldızı Verratti'nin (üstte), Hazard'a yaptığı hareket sonrası sarı kart görmesinin yanlış olduğunu belirten gazete, " İtalyan yıldız sarı kartla kurtulduğu için şanslıydı" ifadelerini kullandı. The Guardian ise Çakır'ın kart konusunda toleranslı davranmasının yanlış olduğunun altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...