Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Seçil Erzan Fonu' ile ilgili ilk açıklama! 'Hepsinin peşindeyiz'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Seçil Erzan Fonu' ile ilgili ilk açıklama! 'Hepsinin peşindeyiz'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, futbol dünyasını sarsan ve 'Fatih Terim Fonu' olarak öne sürülen Seçil Erzan'ın dolandırıcılık davasına ilişkin görüşlerini de aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  futbolcuların da aralarında bulunduğu Seçil Erzan'ın dolandırıcılık davasına ilişkin açıklama yaptı.

Birleşik Arap Emirlikleri dönüşü uçakta soruları cevaplayan Erdoğan, "Kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker." vurgusunu yaparak gerekli araştırmanın yapıldığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Seçil Erzan Fonu' ile ilgili ilk açıklama! 'Hepsinin peşindeyiz'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DEVLET BUNLARIN PEŞİNDE VE OYUNLARI BOZMAKTADIR

Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır. Vatandaşlarımızın kolay para vaadiyle, kısa zamanda yüksek kar sunan dolandırıcıların türlü tuzaklarına düşmemelidir. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır. Ancak bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır. 

Bu konularla ilgili kararlar inanıyorum ki yargı tarafından en ideal şekilde verilecektir. Buradan sakınma diye bir şey söz konusu değil. Bu olayda adı geçen şüphelilerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarla ilgili de aynı şekilde süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda burada da inşallah neticeleri alacağız. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Seçil Erzan Fonu' ile ilgili ilk açıklama! 'Hepsinin peşindeyiz'

SEÇİL ERZAN NEDEN YARGILANIYOR?

Aralarında Arda Turan, Selçuk İnan ve Fatih Terim'in de yer aldığı 18 kişiyi 'Yüksek Faizli Fon' adı altında dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın zaman içerisinde 25 milyon dolarlık vurgun yaptığı ve mağdurlarına ödeme yapmadığı ortaya çıkmıştı.

SEÇİL ERZAN NE DEMİŞTİ?

Hakim karşısında ifade veren Seçil Erzan, "Ben dolandırıcı değilim. Son dönemde bir şeyler ortaya çıktı. Ben Galatasaray kulübüne yakın olduğum için oyuncuların parasını değerlendirme konusunda elimden geleni yapıyordum. Ben insanların parasını üzerime almadım. Birileri beni dolandırdı. Dışarıda parayı değerlendireceğimi düşündüm ve evimi defalarca ipotek ettim. Arabamı sattım her şeyi mi sattım" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...