Crouch gelecek ama 'yenge' den izin yok

Crouch gelecek ama 'yenge' den izin yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor ile ismi transfer dedikodularına karışan Peter Crouch'un sıcak baktığı Türkiye macerasına eşinin izin vermediği belirtildi.

Yeni sezon öncesi bir yandan mevcut kadroda bulunan isimlerden maksimum verimi sağlamayı amaçlayan, diğer yandan transfer çalışmalarını aksatmayan Trabzonspor'un bir süre önce İngiliz forvet Peter Crouch'la anlaştığı iddia edildi. Stoke City takımına yakınlığıyla bilinen bir İngiliz sitesinde 32 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'a gitmeye sıcak baktığı kaydedilirken; bu transferde oluşabilecek tek sorunun Crouch'un eşi Abbey Clancy'nin Türkiye'ye gitmek istememesi gösterildi. Haberde ayrıca Stoke City'nin yeni menajeri Mark Hughes'un 2,02'lik golcü oyuncuyu gelecek sezon ilk 11'de düşünmediği ve Crouch'un bu sebeple takımdan ayrılmak istediği de belirtildi. Son olarak geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'i dokuzuncu sırada tamamlayarak büyük hayal kırıklığına uğrattı. 32 yaşındaki oyuncunun tekrar zirveye oynamak isteyen bordo mavili ekibe oldukça katkı sağlayabileceği kaydedildi. İki sezon önce Tottenham'dan 11.3 milyon euroya Stoke City'ye tranfer olan Peter Crouch, Stoke City formasıyla 78 karşılaşmaya çıktı ve 22 kez gol sevinci yaşadı. İngiltere Milli takımının formasını da 42 kez giyen golcü oyuncu 22 golün altına imza attı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...