Cristiano Ronaldo 347 gün sonra frikikten gol attı

Cristiano Ronaldo 347 gün sonra frikikten gol attı

SPOR Haberleri

Real Madrid sahasında Eibar'ı 3-0 yenerken, Cristiano Ronaldo 347 gün sonra frikikten gol atma sevinci yaşadı.

İspanya 1. Ligi'nde lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde yer alan Real Madrid, sahasında Eibar'ı 3-0 mağlup etti. Beyaz Şimşekler'de teknik direktör Carlo Ancelotti, gelecek hafta şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid ile oynayacakları maçı düşünerek; Iker Casillas, Dani Carvajal ve Karim Benzema'yı oynatmadı. Real'de ayrıca, Toni Kroos ve James Rodriguez cezalı, Gareth Bale, Sami Khedira ve Fabio Coentrao ise sakat olduğu için görev alamadı.

19. dakikada bir şutu direkten dönen Ronaldo, 21. dakikada frikikten fileleri havalandırarak Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Bu, Portekizli yıldızın 29 Nisan 2014'te Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçından 347 gün sonra attığı ilk frikik golü oldu. Ronaldo, İspanya Ligi'nde ise en son 26 Mart 2014'te frikikten gol atmış, ondan sonraki 56 denemesinde fileleri havalandıramamıştı.

Cristiano Ronaldo 347 gün sonra frikikten gol attı

Eksik kadrosuna rağmen rakibine üstünlük sağlamayı bilen Real Madrid, 31'de Hernandez ve 83'te Jese ile iki gol daha bulup sahadan 3-0 galip ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...