Cristian Volpato... AS Roma'nın 18 yaşındaki yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cristian Volpato... AS Roma'nın 18 yaşındaki yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı

SPOR Haberleri

AS Roma deplasmanda Hellas Verona'yı 1-3 mağlup etti. Altyapısından yetişen ve Seria A'daki ilk maçına çıkan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Volpato 1 gol, 1 asistle oynadı. Teknik direktör Jose Mourinho, Volpato'nun İtalyan futbolunun yeni yıldızlarından biri olacağını söyledi.

Serie A'nın 12. haftasında Hellas Verona'ya konuk olan AS Roma, 3 puanı 3 golle aldı.

HELLAS VERONA - AS ROMA (1-3) ÖZET İZLE

Maçın 27. dakikasında Paweł Dawidowicz'in golü ile öne geçen ev sahibi ekip, golü atan futbolcunun 36. dakikada kırmızı kart görmesiyle Roma karşısında 10 kişi kaldı.

TAMMY ABRAHAM BOŞ KALEYE ATAMADI

AS Roma'nın İngiliz santrforu Tammy Abraham, skor 0-0'ken kaleciyi geçip boş kaleye atamadığı pozisyonla çok konuşuldu.

İlk yarının uzatma dakikalarında Roma, Nicolo Zaniolo'nun golüyle eşitliği yakaladı. Maçın 88. dakikasında Cristian Volpato'nun golüyle öne geçen Roma, uzatma dakikalarında da Stephan El Shaarawy'nin golüyle de maçtan 3-1 galip ayrıldı. Asisti ise Volpato yaptı.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1587172280722923523

JOSE MOURİNHO'NUN YENİ KEŞFİ

AS Roma altyapısından yetişen ve Seria A'daki ilk maçına çıkan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 gol, 1 asistle oynadı. Teknik direktör Jose Mourinho, Volpato'nun İtalyan futbolunun yeni yıldızlarından biri olacağını söyledi.

Hellas Verona'da Türk asıllı Alman futbolcusu Koray Günter ilk 11'de forma giyip 90 dakika sahada kalırken, Roma'da ise Zeki Çelik maçta süre almadı.

Bu sonucun ardından Roma, 25 puanla ligde 4. sırada yer alırken, Hellas Verona ise 5 puanla sondan ikinci sırada kendisine yer buldu.

Cristian Volpato... AS Roma'nın 18 yaşındaki yeni yıldızı ilk maçında şov yaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...