Cristian Baroni'ye kapılar kapandı

Cristian Baroni'ye kapılar kapandı

SPOR Haberleri

Ersun Yanal'ın gelişi ile birlikte fazla forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılması gündemde olan Cristian Baroni ile ilgili açıklama Brezilya'dan geldi.

Fenerbahçe'ye Corinthians'ten gelen ve tekrar oraya döneceği iddia edilen Baroni için açıklama geldi. Corinthians başkanı Mario Gobbi yapttığı açıklamada, Baroni'ye kapıyı kapattı; ' Baroni'yi transfer etmeyeceğiz. Cristian Baroni buraya dönmek istediğinde ağladı, burada oynamak istiyordu ama gitti Fenerbahçe ile 2015 yılına kadar sözleşme imzaladı. Fenerbahçe onu bırakmaz, o da bunu biliyor. Cristian Baroni, Corinthians'ta oynama hayalini gerçekleştirmek istiyorsa 2015 yılını beklemekten başka çaresi yok. O, Corinthians'ın yüzü ve kanı. Ama biz şuan ne futbolcu alacağız ne de satacağız. Buna Cristian'da dahil' diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...