Coritiba'da Alex de Souza seferberliği

Coritiba'da Alex de Souza seferberliği

SPOR Haberleri

Alex de Souza'nın takımı Coritiba'dan ayrılması ile ilgili dedikoduların ardından kulüp başkanı Andrade açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den ayrılarak doğduğu kulübe dönen Alex de Souza, Brezilya basınında transfer iddiaları ile yer almaya devam ediyor.Kaptanı olduğu takımı Coritiba ile Brezilya 1. Ligi Serie A'da son haftada ligde kalmayı garantileyen Alex'in adı bir süredir Palmeiras ile anılmaya devam ediyordu. Brezilya'da sezonun bitmesinin ardından Coritiba başkanı Vilson Ribeiro de Andrade, Alex'in takımda kalması için elinden geleni yapacağını ifade ederek onu kaybetmemek için sözleşme uzatma teklifi yapacakların ifade etti.Vilson Ribeiro de Andrade, bir süredir aralarının açık olduğu bilinen Alex hakkında yaptığı açıklamada, "O olmadan Coritiba düşünülemez. Kaptanımız olağanüstü bir oyuncu ve herkesi kendisine hayran eden bir isim. Biliyoruz ki onun da içinde Coritiba sevgisi var. Bizimle kalacağına eminim" ifadelerini kullandı.Brezilya basınına göre Alex'in takımda kalması için Coritiba'nın başına geçecek yeni teknik direktörün büyük etkisi olacağı kaydedilirken başkan Andrade'nin yıldız ismin sözleşmesini 2014 sonuna kadar uzatma teklifinde bulunacağı iddia ediliyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...