'Çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor'

/ Kaynak: AA
'Çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor'

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, "Çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor ancak üstesinden gelecek tecrübeye ve kaliteye sahibiz" dedi.

Gaziantepspor ile başlayacak zorlu maçlara çıkacaklarını ifade eden Gölbek, "Lige iyi başladık. Bize göre, bulunduğumuz yer de iyi. Hedeflerimiz vardı. Bu hedeflerimizden şaşmış değiliz. Çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor ancak üstesinden gelecek tecrübeye ve kaliteye sahibiz. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Bu, sahamızda ya da deplasmanda fark etmiyor. Gaziantep deplasmanında elimizden geleni yaparak puanlar almaya çalışacağız" diye konuştu.

Gölbek, takımın hazırlıklarını tamamladığını ve Gaziantep'e gittiğini kaydetti. Kardemir Karabükspor ile Gaziantepspor maçı, 28 Eylül Cumartesi saat 19.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...