Çok konuşulacak iddiayı İspanyollar duyurdu! Roberto Carlos'u gölgede bırakacak

Düzenleyen:
Çok konuşulacak iddiayı İspanyollar duyurdu! Roberto Carlos'u gölgede bırakacak

SPOR Haberleri

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı yıldız Marcelo ile görüşmelere başladı.

Sezona kötü başlayan ve ardından teknik direktör değişimine giden Fenerbahçe'de yüzler yavaş yavaş gülmeye başladı. Alınan galibiyetler ve güzel oyun taraftarlara sezonun kalanı için umut aşılarken, yönetim ise gelecek sezon için çalışmalara devam ediyor.

İSPANYOLLAR 'KESİN' GÖZÜYLE BAKIYOR

Başkan Ali Koç, Mesut Özil'in ardından bir dünya yıldızını daha kadroya katmak için girişimlere başladı. Sol bek için çalışmalara hız veren Fenerbahçe, Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Marcelo için yeniden temaslara başladı. İspanyollar, Marcelo'nun Fenerbahçe'ye gitmesine kesin gözüyle bakıyor.

Todofichajes'in haberine göre Marcelo, Roberto Carlos ile aynı yolu izleyerek Fenerbahçe kadrosuna katılabilir. Marcelo'nun biten sözleşmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin bonservis ödemeyecek olmasının Brezilyalı oyuncuya daha yüksek bir maaş önerisine olanak sağlayacağı iddia ediliyor.

Çok konuşulacak iddiayı İspanyollar duyurdu! Roberto Carlos'u gölgede bırakacakMarcelo Vieira da Silva Júnior

AZİZ YILDIRIM'A CEVAP

Haberde, Marcelo için Roberto Carlos'un imzaladığına benzer 2+1 yıllık bir teklifin hiç de fena olmayacağı belirtilirken, 34 yaşındaki oyuncunun Avrupa'daki son büyük sözleşmesini bu şekilde gerçekleştirmek isteyeceği aktarıldı.

Bu transfer gerçekleştiği takdirde Ali Koç, 2007 yılında dünyanın en iyi sol beki Roberto Carlos'u getiren Aziz Yıldırım'a Marcelo ile cevap verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...