Clichy, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı

Düzenleyen:
Clichy, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı

SPOR Haberleri

Başakşehir'in sözleşme imzaladığı Fransız yıldız futbolcu Gale Clichy basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Medipol Başakşehir'e geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, Galatasaray ve Fenerbahçe'den de teklifler aldığını söyledi.

Manchester City'den Medipol Başakşehir'e transfer olan Fransız yıldız futbolcu Gael Clichy imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın da kendisni transfer etmek istediğini söyleyen deneyimli oyuncu, sarı kırmızılılardan kendisi için sadece 1 kişi geldiğini, Medipol Başakşehir'den ise yöneticilerin temasa geçtiğini ifade etti.

İşte Gael Clichy'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Burada bulunduğum için çok mutluyum. Bu kararı almak benim için çok büyük bir değişim oldu. Umarım 3 yıldan fazla burada kalırım. Başakşehir, bana doğru kulüple görüştüğüm hissini verdi. Burayı, bir nevi M. City olarak görüyorum. Burada her türlü malzeme var. Fenerbahçe ilgilendi ama somut anlamda bir şey olmadı. Galatasaray'la görüştüm ama oradan sadece bir kişi benimle görüşmeye geldi. Başakşehir yöneticileri ise hep beraber geldi ve benim için basit bir karar oldu. Burada çok mutluyum.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...