Çin'den Oscar'a 60 milyon euro

Çin'den Oscar'a 60 milyon euro

SPOR Haberleri

Çin’de transfer rüzgarı artarak devam ediyor... Ülkenin transfer rekortmeni Shanghai SING, Oscar’ı 60 milyon Euro’ya transfer ederek yeni bir rekor daha kırdı

Geçtiğimiz yaz Zenit'ten Hulk'u 55.8 milyon Euro'ya transfer ederek Çin rekoru kıran Shanghai SIPG, yeni bir rekor transfere daha imza attı... Shanghai, Chelsea forması giyen Oscar'ı 60 milyon Euro (Yaklaşık 220 milyon TL) karşılığında renklerine bağladı. 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun kazancı hakkında net bir açıklama henüz yapılmazken, Chelsea'den aldığı yıllık 6 milyon Euro'nun üç katı kadar bir ücreti cebine koyacağı iddia ediliyor. Oscar ayrıca Londra ekibinin bu güne kadar sattığı en pahalı oyuncu olarak da tarihe geçti. Çin medyası, bu transferle birlikte ülkenin futbola yatırımının 1 milyar Dolar'ı geçtiğini belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...