Cimbom'da Carlinhos tamam

Cimbom'da Carlinhos tamam

SPOR Haberleri

Cimbom 1,5 yıldır peşinde koştuğu Brezilyalı sol bekin transferini büyük ölçüde bitirdi. Galatasaray, Fluminense'ye 5.5 milyon dolar bonservis ödeyecek.

G.Saray sonunda muradına eriyor. Tam 1.5 yıldır Fluminense'nin sol kanat savunucusu Carlinhos'u kadrosuna katmak isteyen Cimbom, mutlu sona çok yaklaştı. Daha önceki transfer dönemlerinde Brezilyalı futbolcuyu Türkiye'ye gelmeye ikna edemeyen sarı-kırmızılılar, bu oyuncunun inadını kırmayı başardı. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel, bir defa daha görüştüğü Carlinhos'u sarı-kırmızılı formayı giymeye ikna edince, Fluminense ile pazarlık masasına oturuldu. Brezilya ekibiyle yapılan görüşmelerde 5.5 milyon dolar (4 milyon 200 bin euro) karşılığında anlaşma sağlandı.
LİLLE'DEN CHEDJOU AÇIKLAMASI
Carlinhos'un alacağı ücret konusunda da anlaşmaya çok yakın olan G.Saray'ın, menajerlere ödenecek paralarla ilgili pürüzleri çözdükten sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Bu arada Cimbom'un ilk transferi Aurelien Chedjou'yla ilgili dün ilginç bir gelişme yaşandı. Lile Kulübü, resmi internet sitesinden "G.Saray ile henüz anlaşmadık ancak görüşmeler olumlu yönde ilerliyor" açıklaması yayınladı. Fransız ekibinin Fransa Futbol Federasyonu ile problem yaşamamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığı belirtilirken, Bülent Tulun, "Bütün imzalar atıldı. Hiçbir sorun yok" dedi. Açıklama akşam saatlerinde siteden kaldırıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...