Cimbom Mersin'de zorlanıyor

Cimbom Mersin'de zorlanıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda bugün 13. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım üçer kez galip geldi, 7 maç ise berabere sonuçlandı. Mersin İdmanyurdu 10, Galatasaray ise 9 gol attı. Galatasaray, İstanbul'daki 13 lig maçında da yenilmediği Mersin İdmanyurdu karşısında deplasmanda galip gelmekte ve gol atmakta zorlanıyor.


Galatasaray ilginç istatistiği ile Avrupa'da 1 numara
Beşiktaş, Gaziantepspor ile berabere kalarak zirveyi Galatasaray'a bırakırken, sarı-kırmızılıların da ilginç bir istatistiğe imza atmasına yardımcı oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan daha fazla kalesinde gol gören Cimbom, Avrupa'nın büyük liglerinde lider durumda olan takımlar arasında da ''gol yeme sayısı'' en fazla olan takım olarak da dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 30 karşılaşmada 34 gol yiyen Galatasaray, Avrupa'nın birçok liginde lider durumda olan takımlardan daha fazla kalesinde gol gördü.
İkinci sırada PSG var
Ayrıca sarı-kırmızılı takımın gol ortalaması da 1.13 olurken, lider olup maç başına 1'den fazla gol yiyen tek takım olmasıyla da zirvede yer aldı. Galatasaray'ın ardından, Fransa'da lider olan PSG (33) maç başına en fazla gol yiyen ikinci takım olurken, Hollanda'da PSV de (29) üçüncü sırada yer aldı. En az gol yiyen iki ekip ise Benfica (15) ve B.Münih (16) oldu.
Cimbom Mersin'de zorlanıyor

Aurelien Chedjou: nbsp;Semih efsane olacak
G.Saray'ın başarılı stoperi Chedjou, Galatasaray Dergisi'ne konuştu. Kamerunlu, Semih Kaya'dan övgüyle söz ederken, "O, Galatasaray'ın bir efsanesi olacak. Daha 24 yaşında ve Galatasaray'da sürekli oynaması çok önemli bir şey. 24, savunmacı için çok genç bir yaş, bunu unutmamak lazım. Genç bir savunmacıya göre çok çok iyi, tabii ki eksileri de olacak" diye konuştu. Chedjou hayatında bir kez kırmızı kart gördüğünü de söyleyerek, "Aslında o maçta hakemin kararı yanlıştı. Ben her maça başladığım zaman, kendime "bu maçta kart görmeyeceğim" diye telkinde bulunurum" ifadelerini kullandı.
Cimbom Mersin'de zorlanıyor


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...