Cimbom kesenin ağzını açtı

Cimbom kesenin ağzını açtı

SPOR Haberleri

Başkan Dursun Özbek'in gideceği Lizbon deplasmanında yönetim kesenin ağzını açtı.

Benfica maçının önemini bilen yöneticiler Kadıköy'deki F.Bahçe derbisinde olduğu gibi galibiyet için futbolcu başına 80 bin TL rekor prim belirledi. Galatasaray'ın Benfica'yı yenmesi halinde UEFA'dan gelecek 1.5 milyon Euro bonusun yaklaşık yarısı takıma ödenecek. 


BENFİCA MAÇINI MAZİC YÖNETECEK
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarınki Benfica maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Milorad Mazic idare edecek. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Nemanja Petrovic'in üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacak.


ASLAN LİZBON YOLCUSU
G.Saray dün öğlen tesislerindeki idmanla Benfica maçının İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı. Bu sabah Lizbon'un yolunu tutacak sarı-kırmızılılar akşam TSİ 21.30'da maçın oynanacağı Estadio Da Luz Stadı'nda son taktik idmanını yapacak. Hamza Hamzaoğlu TSİ 20:45'te basın toplantısı düzenleyecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...