Cimbom Eren'siz yüksekten uçuyor

Cimbom Eren'siz yüksekten uçuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Eren’in forma giydiği 11 maçta 15 gol atmıştı... Uzun süreli suskunluğu sonrası kulübeye çekilen santrforunun yokluğunda ise 3 karşılaşmada 8 kez ağları havalandırdı

Galatasaray, Eren Derdiyok'suz yeni hücum hattı ile son 3 haftada 9 puan toplarken, bu maçlarda atılan 8 golün 7'sine Bruma-Yasin-Sneijder-Podolski dörtlüsü imza attı. Yasin, son 3 haftada 4 gol atarken, 1 kez ağları sarsan Podolski, 2 asist yaptı. Sneijder ve Bruma ise son 3 maçta 1 gol ve 1 asist ile oynadı. Cimbom, Eren'in 11'de olduğu ilk 11 hafta 15 kez ağları sarsarken, Eren'i kulübeye çektikten sonra 3 maçta yeni hücum dörtlüsü ile 8 gol buldu. Sezona fırtına gibi giren ancak Fenerbahçe derbisi sonrasında kulübeye çekilen Eren'i Gaziantepspor maçında kaçırdığı mutlak gol sonrası soyunma odasında arkadaşları teselli etti.

Ciğerci ilk yarıyı kapattı
Galatasaray'a yolunu gözlediği Tolga Ciğerci'den olumsuz haber geldi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in sakatlığını tam olarak atlatamayan orta saha oyuncusunu ilk devrenin son iki karşılaşmasında riske etmeyeceği ifade edildi. Sezon başı sarı-kırmızılı renklere kazandırılan, mücadeleci oyun yapısı ile kısa sürede taraftarın gözbebeği olan ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den milli davet almayı başaran Tolga Ciğerci, üç haftadır yeşil sahalardan uzak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...