Cimbom Bursa'yı devirerek kupada da mutlu sona uzandı

Cimbom Bursa'yı devirerek kupada da mutlu sona uzandı

SPOR Haberleri

"G.Saray'ın Kralı" Burak Yılmaz yaptığı hat-trick'le kupayı sarı-kırmızılı takıma getirdi.

MURAD TAMER
Bu gurur G.Saray'ın... Muhteşem bir finale sahne olan maçta Bursaspor'u 3-2 mağlup eden sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda da zafere ulaştı. Son şampiyon G.Saray, ile sezonun gol kralı Bursaspor'un kapışması nefes kesti. Maç çok hızlı başladı, tempo hiç düşmedi. nbsp;Muslera'nın yerine görev alan Sinan Bolat kalesinde devleşerek önce Josue, sonra Volkan'a gol izni vermedi. Aksiyon filmlerinde bile az görülen bir tempo vardı mücadelede. Sneijder 22'de bomboş pozisyonda dışarı vurdu. Maçın başında şutu direkten dönen Fernandao, 22'de penaltıyı gole çevirerek Bursaspor'u öne geçirdi: 1-0. Sevinme sırası G.Saray'a geldi. Burak Yılmaz 39'da kornerden gelen topa istediği gibi vuramamasına rağmen skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
Yok böyle bir maç!
İkinci yarıda tempo bu kadar yüksek olmaz diyenler şaştı kaldı. Yaşanan akıl almaz 15 dakikada 3 gol, sayısız pozisyon ve direkten dönen bir top vardı. Önce Burak 48'de Aslan'ı öne geçirdi. Bakambu 55'de direğin dibinde dokundu, Sinan şimşek gibi fırlayıp gole izin vermedi. 55'te Belluschi'nin enfes topuk pasını alan Volkan Şen şık bir vuruşla skoru yeniden eşitledi: 2-2. Ancak Timsah bu gole fazla sevinemedi. Burak Yılmaz 2 dakika sonra bir kez daha sahneye çıkarak takımının ve kendisinin 3'üncü golünü attı: 3-2. Santranın ardından Fernadao'nun kafa şutu ise üst direkte patladı. Bursaspor yüklendi, sarı-kırmızılılar savunmaya geçti. Son maçlarda skoru korumakta ustalaşan G.Saray kalan sürede rakibine de şans tanımadı ve müthiş mücadeleden 3-2 galip ayrılarak sezonun 2. kupasını da kaldırmayı başardı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...