Cimbom Adana'yı mağlup etti

Düzenleyen:
Cimbom Adana'yı mağlup etti

SPOR Haberleri

Cimbom Podolski’nin kafa golüyle öne geçti... Garry Rodrigues’in bazukası, Selçuk İnan’ın iki penaltısı farkı getirdi… Başakşehir’e üç puan daha yaklaşan Aslan Şampiyonlar Ligi umutlarını güçlendirdi

BURHAN CAN TERZİ

Şampiyonlar Ligi hesabı yapan Galatasaray için çok kritikti dün gece... İkinci sıradaki Başakşehir’in mağlup olduğu haftada, rakibi Adana’yı mutlaka devirmeliydi sarı-kırmızılılar. Teknik Direktör Igor Tudor 3’lü savunma anlayışından vazgeçip 4’lü savunmayla sürdü takımını sahaya. Fiziki açıdan iyi bir görüntü çizen G.Saray ilk 15 dakika mücadeleye karakter koymakta zorlandı ve zaman zaman tehlike de yaşadı. 11’de Magaye hızla kaleye doğru ilerlerken Muslera ile karşı karşıya kaldı ama vurmaktan vazgeçince pozisyon kayboldu. Cimbom gittikçe baskısını arttırdı. Podolski’nin bazukası az farkla aut oldu. 25’te Selçuk, sol çaprazdan arka direğe ortaladı, Podolski, kafasıyla aşırtma bir vuruş yaptı. Top Itandje’ın da büyük hatası sonucu kale çizgisini geçti: 1-0.
Aslan ikinci yarıda coştu
Skor avantajını yakalayınca iyice havaya giren G.Saray 42’de ikinci gole çok yaklaştı. Yasin, sağdan Eren’e “Muz orta” yaptı. Cimbom’un golcüsü de sert bir kafa vuruşu çıkardı ama kaleci şık bir kurtarışla golü önledi. 47’de ceza sahasının hafif sağ dışında topu kapan Rodrigues hızla ilerleyip, kaleye adeta füze gönderdi: 2-0.  54’te Linnes ceza sahası içinde düşürüldü; penaltıydı. Topun başına geçen Selçuk sol köşeye nişanladı: 3-0. 58’de Yasin’in ortasında top rakibin eline çarptı. Selçuk yine beyaz noktaya geldi ve topu aynı köşeye yolladı: 4-0. Takım farkı bulunca tribünler de coştu. Arena, son bölümlerde G.Saray açısından sezonun en keyifli anlarından birine sahne oldu. Kritik maçı farkla geçen Aslan, haftaya karşılaşacağı Başakşehir’e “Ensendeyim” mesajını gönderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...