Çifte taarruz

Düzenleyen:
Çifte taarruz

SPOR Haberleri

Burak'ın sık sık yaşadığı sakatlıklar sonrasında forvete takviye yapmayı düşünen Galatasaray'da Leandro Damiao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Santos ile sözleşmesi biten Damiao için menajerinin açıklamalarından sonra Brezilya basını da Galatasaray'ın 3 milyon avroluk bir teklif yaptığını haberlerine taşıdı. Haberlerde, Avrupa'da top oynamayı isteyen Damiao'nun 3 milyon avroluk teklife 'evet' demesinin beklendiği belirtildi. Anlaşmaya varılması halinde Damiao'nun 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın ilgilendiği Hollanda takımı Heracles'in yıldızı Qussama Tannane için aracılık eden menajer Guido Albers, ''Galatasaray çok iyi bir kulüp ve Türkiye de Tannane'nin uyum sağlayabileceği bir ülke. Biz teklifimizi Galatasaray'a ilettik ve bu hafta artık bir şeyler duymak istiyoruz. Olmazsa, ilgilenen başka kulüpler de var'' ifadelerini kullandı. Sağ kanatta oynayan 21 yaşındaki Faslı oyuncu 14 maçta 9 gol atıp 3 asist yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...